Calitate

Tendinta mondiala de crestere a exigentelor clientilor in ceea ce priveste calitatea, ne determina sa stabilim ca preocupare principala obtinerea, mentinerea si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor, totul realizandu-se prin oferirea de preturi competitive.

 

In acest sens, ne concentram toate eforturile pentru a stabili si mentine relatii cu toti clientii si pentru a deschide noi piete, avand drept “cheie” calitatea.

 

Politica companiei in domeniul calitatii este urmarirea unei totale satisfactii a clientului, in conditiile unui mediu intens concurential, iar implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Calitatii, ne-a aratat modul in care putem fi performanti, astfel incat sa le oferim clientilor produse si servicii de calitate.

 

In anul 1995, compania Popeci Utilaj Greu, pe atunci Intreprinderea de Utilaj Greu Craiova, a fost prima companie romaneasca din domeniu, certificata de prestigioasa firma Germanischer Lloyd.

 

Sistemul Calitatii incepe cu faza de proiectare a produsului, selectia furnizorilor, folosirea unor masini-unelte si echipamente competitive, testarea produsului cu metode moderne pe tot fluxul de fabricatie, instruirea si calificarea personalului companiei. Toate acestea sunt secretele succesului nostru.

 

Inca din anul 2008 compania a implementat si certificat Sistemul de Management Integrat, ce a condus la pastrarea si imbunatatirea imaginii pe piata interna si externa.

 

De asemenea, certificarile si calificarile in domeniul sudarii structurilor metalice, de catre DVS SLV Munchen si ISIM Timisoara, precum si autorizarea personalului (sudori si controlori) dupa standardele europene, reprezinta un atu al credibilitatii companiei pentru clientii nostri.

 

Calitatea produselor executate este permanent testata in laboratoarele companiei, care sunt prevazute cu aparatura moderna si performanta (Laser FARO cu interferometru, Brat Articulat, Spectrometru, aparate portabile pentru determinarea duritatii, aparate de control nedistructiv).

 

Acestea realizeaza: analiza compozitiei chimice pentru oteluri, fonte, aliaje neferoase, incercari mecanice pentru oteluri si fonte, control US pentru produse laminate, turnate si forjate, controlul imbinarilor sudate pe structuri, metalice, cu lichide penetrante, pulberi magnetice, raze X si US, control dimensional si control duritate HB, HRC, HV.

 

Toate acestea sunt executate conform standardelor nationale sau internationale, recomandate de client in documentatia de executie sau stabilite de catre colectivul de proiectare al companiei.

CERTIFICARI